Jobba Hos Oss

Vi söker alltid efter duktiga, välutbildade, erfarna och passionerade människor till vårt team.

Om du har en önskan att vara del av ett innovativt IT-konsultbolag som hjälper företag och organisationer att dra nytta av möjligheterna i en uppkopplad värld så är Cape Gordon rätt arbetsgivare för dig.

Kontakta oss gärna via mail cv@capegordon.com, berätta lite om dig själv, dina erfarenheter, utbildning, din passion, ditt driv.

Kom och dela med dig av din kunskap och ta del av våra erfarenheter, se nya perspektiv som några av de mest begåvade yrkesmänniskor den här branschen har att erbjuda. Vi vet att just din unika talang stärker oss som ledande konsultbolag.

Du kan även direkt ladda upp din cv till oss.

Hitta din cv på din dator...

Att arbeta som IT-konsult på Cape Gordon kan vara många olika saker allt från programmering till att jobba med verksamhetsutveckling och strategier. Man kan ta olika roller som kravanalytiker, configuration manager, projektadministratör, BI-utvecklare och utvecklare, beroende på din kompetens.

För att vara en bra IT-konsult måste du ha ett affärsintresse, vilja förstå kundens verksamhet för att verkligen kunna leverera den lösning som passar kunden bäst. Vilken roll du än har hos oss måste du ständigt kommunicera med andra omkring dig, kollegor och kunder.

Som konsult lär man sig ständigt nya saker. Det är ju just det som är så kul med att vara konsult, oändligt nya utmaningar, mycket social interaktion och ständigt ny teknik.

Att jobba som IT konsult är häftigt och de företag vi arbetar hos ligger alla i framkant i deras respektive områden. Din utmaning som konsult är att på kort tid sätta dig in i kundens processer och snabbt ge ett värde.