Lathund för CGG svar

 

Ofta får vi frågan från våra konsulter och underkonsulter, när ett uppdrag passar mig, vad vill ni ha för svar från mig?

Här är ett exempel på hur vi skulle gärna vilja ha som svar från dig som söker jobb/uppdrag hos oss. Detåkursiva och fetmarkerade ska föreställaåförslag på ditt svar till oss.åLycka till

 

Hej CGG

Här kommer mitt svar på uppdraget. Mina referenser som passar till denna roll är Karl Jonsson(Gruppchef) NonameAB 070-0000001 och Lisa Khaled (Scrum Master) NonameAB 070-000002. Hör av dig om mer info om mig behövs för detta uppdrag.

Mvh

[Förnamn][Efternamn]

Kan detta uppdrag/jobb passa dig (eller någon som du känner till)? Om så är fallet, var snäll och kommentera kravprofilen (helst punkt för punkt)!
(OBS! Både uppdrag och anställning möjligt. Även om aktuellt uppdrag är kort kan en tillsvidareanställning vara tänkbar). Ange gärna när du tidigast blir tillgänglig om du är upptagen!
Vi vill gärna veta om du i dagarna har accepterat någon liknande förfrågan från annat håll!

Uppdragsbeskrivningen:

Nu söker vi flera duktiga och erfarna konsulter för arbete inom telekommunikationsområdet (Jag har jobbat på Ericsson i 6år (1999-2005) samt hos Telia i 3 år(2005-2008) som konsult via konsultbolaget TezhaCoAB
Vi söker flest utvecklare, men någon erfaren testare inom området kan det också finnas plats för. (Jag har både arbetat som Testare hos Tele2 (2009-2011) och som utvecklare inom C++ (1998-2008) hos Ericsson och Telia)
– Flerårig erfarenhet av C++å (smmanlagt 9 år som utvecklare inom C++ (1998-2008) hos Ericsson och Telia)
– Linux (Programmerat RBS labtestmaskiner i Linux miljö mellan 1999 till 2004 hos Ericsson, jobbar idag som utvecklare i Linux miljö hos Polystar sedan 2011)
– Eclipse, ClearCase (Jag har haft Eclipse i de senaste två uppdragen, både hos Telia och Polystar. Jag är specielt duktig på Eclipse RCP Rich Client Platform)
– Gärna tidigare erfarenhet av MTAS, IMS (Har ingen erfarenhet av MTAS men har hos Telia jobbat med databasmotorn från IBM, IMS. Där hade jag ansvaret för LDAP servern till IMS)
– Gärna erfarenhet av virtuallisering (Har ingen direkt erfarenhet av virtualisering, men är extremt duktig på gränssnittprogramering i övrigt!)

VARFÖR JAG PASSAR I DENNA ROLL:

Jag har lång erfarenhet av systemutveckling med C++. Jag har varit med som nyckelperson i många stora projekt hos stora Telekomföretag. Jag är väl insatt i många verktyg runt Microsoft utvecklingsmiljö och Linux, jag har arbetat med de flesta kända IDEer som Eclipse och Intelij. Jag är en god lagspelare och trivs med att ha ansvarsfulla roller. Jag besitter hög social kompetens och är noggrann.